U subotu u Božetićima prezentacija poljoprivrednih mašina (video)

Nova Varoš/Prijepolje – U novovaroškom selu Božetići u subotu 22. juna, preduzeće doo „Radulović” organizuje veliku prezentaciju poljoprivrednih mašina u saradnji sa firmom „FPM Agromehanika” Boljevac.

„Planirali smo da predstavimo osam vrsta traktora, mašine za košenje, skupljanje, čvrsto baliranje i vakumiranje sena. Ovo je naša treća izložba poljoprivrednih mašina ali prva u Novoj Varoši, ranijih godina smo izlagali u Prijepolju i u Pljevljima. Naše preduzeće se bavi i servisom mašina, traktora, motokultivatora, kosačica, sakupljača sena, opreme za baliranje i vakumiranje sena. Кod nas možete nabavitike opremu i priključne mašine i uz korišćenje subvencija. Vlade RS i Ministarstva poljoprivrede kao i Uprave za agrarna plaćanja koji odobravaju subvencije 65 odsto od vrednosti opreme”, rekao je vlasnik doo „Radulović“ Jovan Radulović.

Inače, firma doo „Radulović” zvanično je osnovana 8. novembra 2004. godine iako je deset godina pre toga postojala kao servis poljoprivrednih mašina, koji je sada pripojen preduzeću. Danas posle 15 godina ova firma je lider u distribuciji i servisiranju poljoprivrednih mašina i rezervnih delova u celoj zapadnoj Srbiji i radi kako sa poznatim domaćim tako i svetskim brendovima u ovoj oblasti.

GZS i PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *