Poljoprivreda centralna tema

Podrška razvoju sela i poljoprivrede, subvencije za nabavku poljoprivredne mehanizacije i uređenje infrastrukture bile su centralne teme sinoćnjeg razgovora predstavnika koalicije Složno za Prijepolje – Demokratska stranka Srbije – Srpska radikalna stranka – Zajedno za Srbiju sa meštanima sela Sedobra.
Žitelji Sedobra podržali su dosadašnji rad koalicije Složno za Prijepolje, čiji su čelnici izložili planove i ideje za budući razvoj opštine Prijepolje i ove mesne zajednice.
Za par dana biće nastavljena izgradnja rasvete kroz Sedobro, dok će u toku ove godine u ovoj mesnoj zajednici biti asfaltirane dve ulice, ka kućama Pusulića i Lauševića.
Prethodne večeri žitelji sela Lučice ukazali su predstavnicima koalicije Složno za Prijepolje da im je najveći problem prevoz dece do prijepoljskih osnovnih i srednjih škola. Dogovoreno je da se, uz pomoć Opštine, ovaj problem reši angažovanjem alternativnog prevoza.
Prethodnih dana predstavnici koalicije Složno za Prijepolje obišli su Jabuku, Babine, Veliku Župu, Bare, Karoševine, Stranjane i više drugih prijepoljskih sela. Danas, na pazarni dan u Brodarevu, posetiće ovo naselje i okolna sela, a za vikend su planirani susreti sa žiteljima Ivanja, Toca, Đurašića, Pravoševe i dr. mesnih zajednica.
PP Media