UG “Izvor dobročinstva” podelio 77 paketića sa školskim priborom za osnovce bošnjačke nacionalnosti u Novoj Varoši

Nova Varoš – Uoči početka drugog polugodišta novovaroško Udruženje građana “Izvor dobročinsrva” podelilo je minulog vikenda 77 paketića sa školskim priborom osnovcima bošnjače nacionalnosti. Iz ovog udruženja su naveli da žele da deca izrastu u zdrave, vredne, obrazovane i nadasve humane ljude koji će, po završetku školovanja, poželeti da se vrate u Novu Varoš i svojim znanjem i stečenim veštinama koriste svojoj zajednici.

Paketiće sa školskim priborom dobilo 77 osnovaca u Novoj Varoši, foto: PP Media

 – Cilj akcije je da obradujemo svih 77 osnovaca bošnjačke nacionalnosti. Želimo da naša deca znaju, kako na nas uvek mogu računati i kako ćemo uvek biti tu da im budemo podrška u školovanju. Želimo da naša deca izrastu u zdrave, vredne, obrazovane i nadasve humane ljude koji će, po završetku školovanja, poželeti da se vrate u Novu Varoš i svojim znanjem i stečenim veštinama koriste svojoj zajednici – nali su iz UG “Izvor dobročinstva”.

Oni su se zahvalili svim donatorima koji su uzeli učešće u akciji i pomogli da za izuzetno kratko vreme sakupe sredstva za kupovinu paketića sa školskim priborom.

Iz ovog udruženja, koje okuplja 110 članova, pozvali su sve ljude dobre volje da uzmu učešće u radu udruženja i da ih svojim donacijama podrže.

PP Media