Univerzitet Union „Nikola Tesla“ – Fakultet za poslovne studije i pravo, nastavni Centar Užice, vrši upis studenata za narednu školsku godinu

Užice/Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Univerzitet Union „Nikola Tesla“, Fakultet za poslovne studije i pravo, nastavni Centar Užice, počeo je sa upisom studenata za školsku 2024/2025. godinu. Budućim brucošima dostupni su sledeći smerovi: informacioni sistemi, pravo, bezbednost, poslovna ekonomija i menadžment.

Foto: Promo

Studentima su obezbeđeni besplatni udžbenici, besplatna prijava ispita i izdavanje svih potvrda i uverenja. Rad u malim studijskim grupama omogućava individualni pristup i bolje usvajanje gradiva. Broj mesta je ograničen, stoga je poželjno blagovremeno aplicirati.

Školarina za navedene programe iznosi 1500 evra, pri čemu je prva rata prilikom upisa 300 evra. Broj žiro računa za uplatu školarine je 265-1040310001270-31, uz obavezno navođenje poziva na broj – JMBG. Preostali iznos školarine može se platiti u 11 mesečnih rata.

Foto:Promo

Svi programi su akreditovani, a Fakultet se nalazi u zgradi „Vesti“ u Užicu, iznad pozorišta. Za sve dodatne informacije, zainteresovani se mogu obratiti na telefon 062/809-15-72.

Budite deo akademske zajednice Univerziteta Union „Nikola Tesla“ i započnite svoje obrazovanje na visokom nivou.

PP Media