Uprkos snegu fudbaleri Zlatara počeli sa pripremama

Nova Varoš – U Fudbalskom klubu Zlatar u ponedeljak je izvršena prozivka igrča, a već od utorka krenulo sa pripremama za nastavak prvenstva u ”Zapadno-moravskoj” zoni.

Fudbaleri Zlatara počeli pripreme za nastavak prvenstva, foto: www.ppmedia.rs

U prolećnom delu prvenstva na teren će istrcati isključivo igrački kadar iz grada podno Zlatara, kako su nam rekli iz uprave kluba cilj je da se zadrži status zonaša i da se se klub stabilizuje u svakom pogledu.

Prvom timu priključeno nekoliko igrača iz omladinskog pogona, foto: www.ppmedia.rs

Što se tiče igračkog kadra, nije bilo bitnijih promena, klub je napustio iskusni Žarko Grbović a u njega je stigao Uroš Purić, inače dete Zlatara. Prvom timu priključilo se još nekoliko igrača iz omladinskog pogona. Novina je da će na klupi Zlatara sedeti Zdravko Đajić, koji je i do pre godinu dana držao istu trenersku palicu tako da većinu igrača odlično poznaje. Prema njegovim rečima siguran je, da je ovo ekipa koja ima kvalitet.

– Imamo u klubu dosta mladih igrača i uz nekoliko iskusnih prvotimaca stvorićemo dobar tim. Radićemo na tome da ga  ukomponujemo i da iz njega izvučemo maksimum kako bi ostvarili što bolji rezultat. Od polovine sledeće sedmice ćemo krenuti sa prvim proverama kroz pripremne utakmice kojih će biti 5-6 do poćetka prvenstva – kaže Đajić.

Prvenstvo u ”Zapadno-moravskoj” zoni počinje 14. marta, a već na startu Zlatar igra komšijski derbi u Priboju protiv Fapa.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *