Uspešna promocija Priboja na 42.Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Priboj – U Beogradu je u nedelju završen 42.Međunarodni sajam turizma, gde je svoju turističku ponudu,tokom četiri dana predstavljalo oko 900 izlagača iz 40 zemalja. Među izlagačima je bila i Turistička organizacija Priboj koja je zajedno sa Javnom ustanovom za turizam i sport Rudo, predstavila projekat „Beli sport i kulturno nasleđe sa kraja 19. veka u funkciji razvoja turizma opština Priboj i Rudo“ koji se realizuje u okviru Drugog poziva prekogranične saradnje Srbija – BiH 2014 – 2020.

Pribojci predstavili ponudu na beogradskom sajmu, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

– Predstavljanjem projekta, promovisali smo prirodne lepote, kulturno – istorijsko nasleđe ovog kraja, ali i sve druge turističke potencijale opštine Priboj i posebno Pribojske Banje – kazao je direktor TO Priboj, Vladan Radović.

Posetiocima Sajma prezentovan je i projekat rekonstrukcije bivšeg hotela „Priboj“ u starom delu Priboja, budućeg hotela sa 4 zvezdice „Terme 36.6“, koji će u značajnoj meri pospešiti turističku ponudu tog grada.

Foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Za štand TO Priboj tokom svih dana sajma vladalo je veliko interesovanje posetilaca, a među gostima su bili i predsednik opštine Priboj Lazar Rvović i predstavnici Ministarstva turizma.

PP Media