Velimir Ilić na tribini u Prijepolju: Podržite nas da smenimo Vučićevu bandu

Prijepolje – Moramo oterati mafiju iz Bugojna Tuzle. Bio sam tamo u Bugojnu, Vučićevi su se borili na strani Austrougarske, i zato su ga u Parizu stavili u magareću klupu.

Velimir Ilić na tribini u Prijepolju, foto: A.Rovčanin

Mi smo beda najveća u Evropi. Кadar nam je najgori. Imamo guvernerku koja veštački drži evro, ministarku pravde iz Prijepolja koja nije videla sudnicu u životu i čudo od predsednice Vlade . Oni kradu oružje, Babić ubi ženu, miniistar poljoprivrede finansira a Vlada sadi drogu, brat kriminalac, načelnik generalštaba Zvonkov rođak iz Leposavića, ministar policije u kriminalu. Ovaj lopovluk mora da se zaustavi. Vučić gubi izbore i bagra mora da ode”, kazao je između ostalog predsednik NS Velimir Ilić na tribini u Prijepolju.

On je žestoko napao gradnju fabrike Forverk u Čačku, tvrdeći da je ovaj grad cvetao u njegovo vreme dodajući da nam ne treba auto put ako nema asfalt do svake kuće.

Tribinu je organizovala Nova Srbija koja je sa SNS u vlasti u Prijepolju. Na tribini su prisustvovali predstavnici koalicionih partnera SPS, SPP i PUPS-a.

GZS i PP Media

One thought on “Velimir Ilić na tribini u Prijepolju: Podržite nas da smenimo Vučićevu bandu

  • Šta ce ispušeni političar Velja Ilic i kome ce on šta da priča. Dosta je bilo njegove politike i njegovog ministranjovanja . I kako neki političari ne shvataju da u njegovu priču niko ne može da veruje i zašto se ne povlače jer niko više ne veruje u laži koje oni plasiraju javnosti. Velja se obogatija baveci se politikom i to ja evidentno. Nije vreme rušenja skupštine ,bagera ……..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *