Vladimir Babić uputio čestitku Arminu Sinančeviću: Prijepolje se ponosi što ima još jednog vrhunskog sportistu

Prijepolje je grad sporta, gde su stasavali i kasnije slavu sticali brojni državni reprezentativci u košarci, odbojci, fudbalu… Sada  ime opštine, a i svoje zemlje ponosno predstavlja atletičar Armin Sinančević.

Vladimir Babić: Prijepolje se ponosi Sinančevićem, foto: PP Media

Stasiti Brodarevac, je na dvoranskom Evropskom prvenstvu u atletici, koje se održava u Poljskoj, zauzeo šesto mesto u bacanju kugle rezultatom 20,74 metara. Iako u jakoj konkurenciji nije stigao do medalje, u rodnom gradu zadovoljni su rezultatom koji je Armin ostvario.

Prvi čovek opštine, Vladimir Babić, uputio je čestitku Arminu Sinančeviću, ističući da se Prijepolje ponosi što ima vrhunskog sportistu, koji ime svoje zemlje i opštine, ponosno predstavlja širom planete.

– Najsrdačnije čestitke našem fenomenalnom atletičaru, Arminu Sinančeviću, na osvojenom šestom mestu na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Poljskoj. Srbija je dobila još jednog vrhunskog sportistu, a ime Prijepolja će sada svetom pronositi pored Vlada Divca, Nemanje Petrića i Armin Sinančević – kaže se u čestitci predsednika Vladimira Babića.

PP Media