Vojko Purić: Sprečen pokušaj uzurpacije državnog zemljišta, skijalište ponovo radi

Nakon što je u utorak popodne smučare na Zlataru zateklo neprijatno obaveštenje da „Skijalište neće raditi zbog spornih imovinskih odnosa“ od srede ono je ponovo  u funkciji. Ski lift “sidro” koji prevozi skijaše od Pucarevine na Cvijetnjak, kod TV releja, ponovo radi, odakle staza kreće prema gradu. Vlasnik preduzeća „Složna braća“ Vojko Purić koje gazduje skijalištem, kaže da je sprečen pokušaj uzurpacije državnog emljišta od strane pojedinih ljudi te da skijalište ponovo radi.

– Nisam dozvolio da se državna zemlja uzurpira od strane pojedinaca koji su pokušali da postave ogradu na jednom delu državnog imanja koje se nalazi uz samu stazu. Geometri su izašli na teren i dokazali da sam bio u pravu što to nisam dozvolio. Sada staza ponovo radi, a u rešavanje nesporazuma uključio se i predsednik opštine, što je ubrzalo rešavanje nastalog problema – ističe Purić.

On je najavio uskoro u pustanje u funkciju kompletne ski staze “Briježđa” i žičare četvorosed.

– Vremenski uslovi nam idu na ruku, snega sada ima dovoljno tako da ćemo od početka zimskog raspusta u funkciju pustiti sigurno i celo skijalište “Briježđa” – najavljuje Vojko.

PP Media

2 thoughts on “Vojko Purić: Sprečen pokušaj uzurpacije državnog zemljišta, skijalište ponovo radi

  • Zašto ne objavljujete moj komentar sa potpisom i svim podacima?
    Da li je zabranjeno ili sam napisao neistine?
    Ako proveravate, slažem se te onda uđite u portal Geosrbija i priverite navedene parcele na koga se vide a na kojima Pueuć napkaćuje parking kao da su njegove?
    Đoko Zečević

  • Pošto nema mog prvog komentara od jutros, ovo šti ste pustli nema nikakvog smisla jer se iz ovoga ne vide oznake parcela a i pun je slovnih grešaka zbog pisanja na mobilnom telefonu!
    Molim Vas da izbrišete ili omogućite mi da popravim slovne greške.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *