Zbog snega Nova Varoš pred uvođenjem vanredne situacije

Sneg gotovo da je paralisao Novu Varoš u kojoj je razmišlja o uvođenju vanredne situacije na jednom delu ove opštine. Rukovodilac  opštinskog Odeljenja zaduženog za puteve Dejan Grbić kaže za PP Mediu da su tokom utorka svi putevi u ovoj opštini bili prohodni, međutim da su nove količine padavina dovele opštinu pred pravi kolaps.

– Sve puteve koje smo u utorak očistili sneg je danas ponovo zavejao. Kritično je i u samom gradu gde sneg doseže visinu od gotovo pola metra. Trotoari su zatrpani, ulice zavejane jednostavno sneg moramo odvoziti kamionima van grada kako bi omogućili da se pešaci i vozila normalno kreću – jada se Grbić.

PP Media

One thought on “Zbog snega Nova Varoš pred uvođenjem vanredne situacije

 • Ovo je potpuna i 100% laž jer jedini uzurpator i ucenjivač na ski stazi koju je zakupio za 1 dinar ugovorom koji nije zaključen sa državom tj. Opštinom već sa Turističkom organizacijom (gle čuda zavedeno u TOSC), uz uslove da upravlja stazom i navedenim parcelama u ugovoru gde ni jedna ne slovi na prostor koji je oko objekta sazidanog za svadbe i veselja bez upotrebne dozvole i privatnog ski lifta koji na žalost nema nijedan papir da je upotrebljiv i da nije opasan za život, te niko u Opštini niti hoće ni ti želi da ovog poznatog uzurpatora zaustavi i privede odredbama Ugovora (koji iako potpuno nakaradan u smislu ugovarača),da poštuje članove koji obavezuju zakupca da ih uspinjava da radi i da žičaru održava!
  Na parceli 1723/1, 1741/1 i 1741/4 ugovarač je svo vreme naplaćivao parking, terao druge ljude koji imaju legalnu dozvolu za izdavanje opreme, tvrdeći da je to njegovo i ničije (o ovome posedujem video i tonski zapis Ugovarača), a ovde iznose potpune LAŽI sa jasnom namerom da se okrivi legalan vlasnik male parcelice od oko 10 ari koja ni po kom ekementu ne ugrižava rad žičare koju zakupac već drugu godinu ne puśta u rad!
  Ko može i hoće neka pogleda portal Geosrbija i neka se uveri u moje tvrdnje oko ovoh parcela i nelegalnog objekta i privatnog ski lifta koji nigde nuje evidentiran!!
  Na veliku žalost, inspekcije a ni rukovodstvo naše Opštine NEĆE da zaustave ovog uzurpatora koji bi da svali krivicu na drugoga i opere razlog zašto žičara ne radi!?
  Sve ovo ivih dana mora izaći na videlo jer se dugo ćutalo!
  O svemu sam obavestio Ministarstvo i Republučke organe a i opoziciju jer poziciji ne vredi pričati!
  Ďoko Zečecić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *