Zlatar predstavio ponudu na beogradskom sajmu

Nova Varoš/Zlatar – Predstavnici turističke organizacije „Zlatar“ zajedno sa hotelijerima, proizvođačima zdrave hrane i domaćinima iz seoskih domaćinstava predstavili su ponudu na 42. Međunarodnim sajmu turizma u Beogradu.

Štand Zlatara među najposećenijima tokom beogradskog sajma, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Brošure i prospekti na kojima su upisane lepote i znamenitosti novovaroškog kraja deljeni su brojnim posetiocima štanda. Na centralnoj prezetaciji prikazani su promotivni spotovi, a posetioci su imali priliku da degustiraju neke od  specijaliteta novovaroškog kraja.

Foto: A.Rovčanin

Prvi čovek opštine Radosav Vasiljević naveo je da broj turista koji dolaze na Zlatar iz godine u godinu raste. On je najavio da će lokalna samouprava, uz nesebičnu pomoć države, nastaviti da ulaže u razvoj turizma i apostrofirao da je to najznačajnija privredna grana opštine na čijem je čelu.

Direktor turističke organizacije, Branko Pucarević, kaže da je interesovanje posetilaca za planinu Zlatar veliko. Da se hotelijeri pripremaju za letnju turisitičku sezonu, koju će pored, već sada tradicionalnog Zlatarfesta, obogatiti i MOSI koje će tokom jula biti održane u Novoj Varoši.

Promociju Zlatara je upotpunio i frulaš Darko Prelić.

PP Media