Vučić: Ponosan sam na saradnju sa Ljajićem, lista koju predvodim i SDP osvojiće najveći broj glasova na izborima u Prijepolju

Prijepolje/Novi Pazar – Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić kaže da razume nervozu jednog od lidera iz Novog Pazara Sulejmana Ugljanina pred izbore i da je ona posledica činjenice da je ostao bez fotelje. On se osvrnuo i na saradnju sa osnivačem Sandžačke demokratske partije Rasimom Ljajićem. Vučić smatra da će SNS i SDP osvojiti najveći broj glasova u Prijepolju, Priboju, Novoj Varoši, Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici.

Na pitanje da prokomentariše izjavu Ugljanina, lidera Stranke demokratske akcije Sandžaka, da je Srbija velikosrpska hegemonija i da je krajnje vrijeme da se Bošnjacima vrati status naroda, Vučić je rekao da razume neke koji su čitav život mogli da dobijaju političke poene samo na mržnji.

“I od kad nema fotelje iz Beograda, Ugljanin je nervozan i preti državi a najviše ga nervira jer samo gubi”, rekao je Vučić za TV “Pink” i dodao da ljudi žele bolje puteve, bolje uslove života što ne može njegova politika da im donese.

“Ponosan sam da će lista koju vodim i zajedno sa Rasimom Ljajićem zbog iskrenog odnosa prema Bošnjacima da dobije najveći broj glasova na teritoriji Novog Pazara, Sjenice i Tutina, ali i na teritoriji Prijepolja, Priboja i Nove Varoši”, rekao je Vučić.

Tanjug i PP Media

2 thoughts on “Vučić: Ponosan sam na saradnju sa Ljajićem, lista koju predvodim i SDP osvojiće najveći broj glasova na izborima u Prijepolju

  • Nedoslednost

    on

    Ako postujes Rasima Ljajica, zasto onda forsiras nebitnog Zukorlica koji je najveci protivnik i kriticar upravo Ljajica ?!!

  • Otkako je Ralja uskocio u politiku, njega su svi njegovi gospodari ovako hvalili. Ne velim da je Suljo mnogo bolji, ali nije bio ministar svakom velikosrpskom vodji. I kad dodamo tu jos onog treceg, vojvodu Zukorlica, onda nam je slika o Sandzaku jasna – Sandzak nije mogla i nije potrefila veca nesreca od njih trojice.Pa eto vam, dragi Sandzaklije nasih vodja i glasajte njih. Najveci Sandzaklija svih vremena je bio Sreten Vukosavljevic, Prijepoljac, koji jedini nije pristao da potpise brisanje autonmije Sandzaka, koju smo imali kad o Kosovu nije bilo rijeci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *