Zahvalnica Crvenog krsta za NSZ u Prijepolju

Prijepolje – U znak zahvalnosti za uspešnu saradnju Crveni krst Srbije – Crveni krst Prijepolje, dodelio je zahvalnicu NSZ filijali Prijepolje. Direktorki filijale Prijepolje Rafeti Hajdarević zahvalnicu je uručila sekretar Crvenog krsta Prijepolje, Ivana Pušica i zahvalila se za nesebično ustupanje prostora za potrebe dobrovoljnog davanja krvi, izrazivši nadu da će se saradnja sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – filijalom Prijepolje, nastaviti i u narednom periodu.

Foto: PP Media

Кrajem 2021. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Prijepolje, ustupila je na korišćenje deo svog prostora Crvenom krstu Prijepolje za realizovanje akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akcije dobrovoljnog davanja krvi, u organizaciji Crvenog krsta Prijepolje i Službe za transfuziju krvi Užice, nastavljaju da se realizuje i u 2023. godini. Кako navodi Služba za transfuziju krvi Užice, ove akcije su se pokazale kao vrlo uspešne – broj davaoca krvi je gotovo dupliran, kako zbog jednostavnog pristupa prostorijama NSZ filijale Prijepolje, tako i zbog prijatne i pozitivne atmosfere.

Direktorka Rafeta Hajdarević se u ime Nacionalne službe za zapošljavanje filijale Prijepolje i u svoje lično ime, zahvalila na dodeljenoj zahvalnici, ističući humanost i pružanje pomoći onima kojima je najpotrebnija kao osnove zdravih međuljudskih i međuinstitucionalnih odnosa, te istakla da se Nacionalna služba za zapošljavanje kao i filijala Prijepolje uvek rado odaziva svakom vidu humanitarne pomoći, i uvek je spremna za saradnju sa Crvenim krstom Prijepolje i Službom za transfuziju krvi Užice.

PP Media