Zapažen nastup TO Prijepolje na Međunarodnom sajmu turizma u Nišu

U niškoj hali “Čair“ od 26 do 28. aprila održan je 17. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora. Posetioci su imali priliku da obiđu više od 130 izlagača, među kojima su turoperateri iz čitave Srbije, turističke organizacije i udruženja, hotelijeri, predstavnici banja, a od stranih izlagača bili su prisutni izlagači iz Bugarske, Makedonije, Mađarske i Grčke.
Sajam je zvanično otvorio ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić u prisustvu direktorke Turističke organizacije Srbije, Marije Labović i gradonačelnika Niša Zorana Perišića.
Na sajmu su organizovane brojne prezentacije banja, festivala, turističkih destinacija Srbije i regiona, kao i nagradne igre za posetioce.
Slogan ovogodišnjeg sajma “Merak nema cenu“ domaćin je opravdao ukusnim specijalitetima niške kuhinje i vinima iz ovog kraja koje su posetioci i učesnici imali priliku da degustiraju.
Turistička organizacija Prijepolje ponudu našeg kraja predstavila je u okviru štanda Turističke organizacije regije Zapadna Srbija. Posebno interesovanje među posetiocima vladalo je za letnje manifestacije, splavarenje Limom, planinarenje, ali i za upoznavanje sa kulturnom baštinom grada.
PP Media