Zavetnici osnovali odbor u Priboju

Priboj – Povodom osnivanja Opštinskog odbora Srpske stranke „Zavetnici“ u Priboju, na čijem čelu će biti dvadesetsedmogodišnja Marija Pešić, diplomirani psiholog, u nedelju je Priboj posetila predsednica stranke, Milica Đurđević Stamenkovski.

Foto: PP Media

– Iako smo nastali kao pokret 2012. godine, a registrovani kao stranka 2019., čekali smo da se pojave ljudi u koje ćemo verovati i koji će nama verovati i zato tek sada osnivamo odbor Srpske stranke „Zavetnici u Priboju ali i po drugim opštinama – istakla je predsednica stranke Milica Đurđević Stamenkovski.

Simpatizerima partije koji su se okupili u novootvorenoj kancelariji Milica je predstavila program Zavetnika i ono za šta će se zalagati ukoliko dobije podršku građana na predstojećim izborima.

Na čelu OO Srpske stranke Zavetnici u Priboju biće dvadesetsedmogodišnja Marija Pešić,diplomirani psiholog i psihoterepeut u edukaciji i ovo će biti njen prvi politički angažman, na koji ju je, kako sama kaže, motivisala želja da radi na ostanku mladih u Priboju kraj porodičnih ognjista. Pešićeva je ujedno i prva žena, predsednica nekog stranačkog odbora u Priboju.

Na kraju svoje posete Priboju, Milica Djurdjević Stamenkovski je, u senci nedavnih zakonodavnih promena, pozvala građane da se na predstojećem referendumu izjasne protiv promene Ustava.