Završnom priredbom predškolci obeležili završetak pripremno predškolskog programa

Prijepoljski predškolci kreativnom priredbom obeležili su završetak pripremno predškolskog programa i zakoračili u svet novih izazova. Program „Kad se male ruke slože “ praćen kreativnim koreografijama, koje su pripremili sa svojim vaspitačima, pobrao je brojne aplauze u prepunoj sportskoj dvorani Gimnazije. Nastupili su mališani svih predškolskih grupa ukupno njih 316, koji će od naredno septembra prvi put sesti u školske klupe.

Već petu godinu za redom PU „Miša Cvijović“ iz Prijepolja, završetak predškolskog obrazovanja obeležava završnom priredbom. Prijepoljski mališani pokazali su šta se sve može kada se male ruke slože tokom kreativne priredbe , koju su često prekidali gromoglasni aplauzi koji su dolazili sa tribina prisutnih u prepunoj sportskoj dvorani. Bezbrižan period života, kada su se družili sa igračkama ostaje iza njih, lutke i autiće ubrzo će zameniti školski pribor i krenuće putem novih izazova i znanja.

Kroz igru i pesmu prijepoljski mališani obeležili završetak pripremno predškolskog programa, foto: www.ppmedia.rs

– U vrtiću mi je bilo jako lepo, upoznala sam puno drugara, družili smo se i igrali. Kada krenem u školu nedostajaće mi vaspitačica – kaže Nikolina budući đak prvak.

Vaspitači i svi zaposleni u PU Miša Cvijović potrudili su se da ulepšaju mališanima period odrastanja tokom boravka u ovoj obrazovnoj ustanovi. Da im omoguće sticanje određenih veština i principa, da bi kasnije postali što bolji ljudi.

– Nadamo se da im je u vrtiću bilo lepo, želimo da ovaj trenutak ostane što duže u njihovom sećanju. Našoj dragoj dečici i njihovim roditeljima u ime celog kolektiva želim srećan završetak pripremno predškolskog programa, puno zdravlja, sreće i uspeha u novim životnim izazovima – kaže direktorka Ivana Krpović.

Na završnoj priredbi nastupilo 316 predškolaca, foto: www.ppmedia.rs

Za razliku od prošle godine kada je predškolski program završilo 360 mališana, taj broj ove godine je manji za skoro 50, što je potadak koji nikako ne može da raduje sve žitelje ove sredine. Međutim ono što je ostalo nepromenjeno u odnosu na sve predhone godine od kada se organizuje završna priredba jeste broj ljudi, koji sa uživanjem prati program u prijepoljskoj sportskoj dvorani svake godine.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *