Zdravstvena stanica Kolovrat dobija lepši izgled

Zdravstvena stanica na Kolovratu obslužuje sedam hiljada pacijenata i potpuno je opremljena medicinskom opremom. Prostor oko ambulabte nedavno je ograđen a uskoro bi trebalo da bude zamenjena i dotrajala stolarija na ovom objektu, kazao je direktor prijepoljskog Doma zdravlja Hasib Hajdarević prilikom obilaska ove ustanove.
Zdravstvena stanica u prigradskom naselju Kolovrat polako dobija lepši izgled. „Sredstvima budžeta opštine Prijepolje odobrenim od prošle godinu finansirana je izgradnja ograde oko objekta, sada je u planu zamena stolarije za čiju namenu je izdvojeno blizu dva miliona dinara. Sproveden je postupak javne nabavke, pre dva meseca smo predali zahtev u opštinu i očekujem da pre početka zime završimo sa zamenom stolarije“, istakao je direktor Doma zdravlja Hasib Hajdarević.

dr. Alija Porović šef Zdravstvene stanice Kolovtar i dr. Hasib Hajdarević direkotor Doma zdravlja Prijepolje

dr. Alija Porović šef Zdravstvene stanice Kolovtar i dr. Hasib Hajdarević direkotor Doma zdravlja Prijepolje


U poslednjih 18 meseci zahvaljujući direktoru Doma zdravlja, mi smo dobili neophodnu opremu za kvalitetan rad. Sada bi bilo potrebno rekonstruisati samu zgradu, kaže šef zdravstvene stanice Kolovrat dr. Alija Porović.
„ U potpunosti smo funkcionalni da možemo bez problema da radimo sa pacijentima kada je medicinska oprema u pitanju, potrebna je sada građevinska rekonstrukcija zgrade“ ističe šef Zdravstvene stanice dr. Porović.
dr. Alija Porović u ordinaciji

dr. Alija Porović u ordinaciji


Veliki broj pacijenana različite starosne dobi zatraži pomoć psihologa koji radi u sklopu zdravstvene stanice Kolovrat.
„ Opremljen mi je u potpunosti kabinet koji je neophodan za individualni rad sa pacijenntima. Dobila sam i savremene psihološke merne instrumente po poslednjoj standardizaciji“, kaže master psiholog Maida Kajević.
Maida Kajević master psiholog

Maida Kajević master psiholog


Prilikom posete ovoj zdravstvenoj stanici direktor Doma zdravlja uručio je i novu medicinsku opremu nabvavljenu uz pomoć Loklne samuoprave.
PP Media