Zoran Radojičić proglašen za najboljeg prijepoljskog zeta

Proteklog vikenda, održani su 12. “Limski darovi” .Prvo mesto u pripremanju riblje čorbe osvojilo je ribolovačko društvo “Lim” iz Prijepolja, tardicionalno biran je i najbolji prijepoljski zet , ovo laskavo priznanje pripalo je Zoranu Radojičiću iz Beograda.

Zoran Radojičić najbolji prijepoljski zet i Dragana Varklić direktorka TO Prijepolje

Zoran Radojičić najbolji prijepoljski zet i Dragana Varklić direktorka TO Prijepolje


Ni loši vremenski uslovi ove godine nisu omeli pre svega ljubitelje reke Lim da se okupe na dvanestim po redu “Limskim darovima”. Za prvo mesto u pripremanju riblje čorbe takmičilo se trinaest ekipa, za neke je ovo bilo prvo učešće i lepo iskustvo, bilo je i ekipa koje svake godine tradicijonalno učestvuju na ovoj manifestaciji.
Pripremanje riblje čorbe
Za najboljeg zeta proglašen je beograđanin Zoran Radojičić , ove godine po prvi put biran je i najbolji potencijalni zet , a to je Brazilac Tijago Fereira, koji je umesto praćenja Olimpijskih igara u svojoj zemlji zbog ljubavi prema jednoj prijepoljki došao Srbiju.
“Upoznao sam Prijepolje i njegovu okolinu, sviđa mi se sam grad i njegovi ljudi. Priroda je naročito lepa”, kazao jepotencijalni prijepoljski zet brazilac Tijago Fereira.
Zvuci muzike i miris riblje corbe bili su mamac i za mladi austrijski bračni par da svarati na obalu reke Lim i da oseti čari “Limskih darova”.
Organizatori “Limskih darova” su Turistička organizacija Prijepolje pod pokroviteljstvom opštine Prijepolje i uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.
“Zoran Radojičić najbolji prijepoljski zet svoj doprinos Prijepolju dao je kroz odbojku pomažući ovdašnje odbojkaške klubove, za najboljeg zeta preporučen je od strane taste”, ističe direktorka TO Prijepolje Dragana Varaklić.
U okviru “Limskih Darova” održan je i tradicionalni turnir u bič voleju koji je okupio 153 ekipe u više kategorija i različitih uzrasta.
PP Media