Složno za Prijepolje nastavlja svoju predizbornu kampanju

U okviru kampanje za predstojeće lokalne izbore u Prijepolju predstavnici koalicije “Složno za Prijepolje – Demokratska stranka – Srpska radikalna stranka – Zajedno za Srbiju“ za poslednja dva dana obišli su više sela, naselja i mesnih zajednica, između ostalih Iveziće i Gojakoviće, Grobnice, Slatinu, Ivanje, Srijeteže, Toce, Đurašiće, Hašimbegovića polje…..
Dominantne teme razgovora sa građanima u svim ovim mestima bile su uređenje infrastrukture i podsticaj razvoju poljoprivrede.
Sinoć je predstavnike liste “Složno za Prijepolje“ pozdravilo nekoliko desetina građana naselja Kaldrma (na slici). U ovom naselju uskoro će početi radovi na asfaltiranju i uređenju jedne od najvećih ulica, o čemu je već potpisan ugovor između Opštine Prijepolje i užičkih “Puteva“. Za ovu namenu obezbeđeno je 2,5 miliona dinara iz budžeta opštine Prijepolje.
Čelnici koalicije “Složno za Prijepolje“ danas borave u Kamenoj Gori, Jabuci i Džurovu, dok će sutra imati susret sa građanima u naseljima Seljašnica, Ravne i Zalug.
PP Media