Aco Pejović donirao prijepoljskoj bolnici dezinfekciona sredstva

Prijepolje – Estradni umetnik Aco Pejović donirao je prijepoljskoj bolnici sredstva za dezinfekciju.

Donacija Aca Pejovića prijepoljskoj bolnici, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

-Popularni pevač koji je inače rođen u ovom gradu, nikada ga nije zaboravio, što je više puta pokazao svojom humanošću i mi smo mu neizmerno zahvalni na donaciji vrednoj deset hiljada evra – rekao je direktor Opšte bolnice u Prijepolju dr Zoran Drobnjak.


-Uručena su nam sredstva za dezinfekciju od gospodina Pejovića kao i setovi za higijenu od njegovog kuma, gospodina Nebojše Mrvaljevića.
Svaka donacija je od izuzetnog značaja i zahvaljujući humanosti, prijepoljska bolnica od početka vanrednog stanja ima zaštitne opreme u dovoljnoj količini – navodi dr Drobnjak i apeluje da uprkos , kako kaže dobroj epidemiološkoj situaciji, građani budu oprezni i poštuju mere zaštite.

Direktor Opšte bolnice doktor Zoran Drobnjak, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin


-Svakodnevno se obavljaju testiranja i mi od 11 aprila nemamo novih slučajeva pozitivnih na Кovid 19 – tvrdi Drobnjak.


Svi medicinski ranici su negativni i nakon izolacije, nastavili su sa radom.

-Apelujem na građane da se ne opuštaju i da , uprkos ublažavanju mera, budu oprezni kako bi sačuvali živote naših građana. Trenutno imamo devet pozitivnih pacijenata, jedno lice zadržano je na bolničkom lečenju, a od početka epidemije korona virusa, izgubljena su dva života .Molim građane da budu strpljivi i da borbu sa virusom vodimo do kraja, zajedničkim snagama – dodao je direktor Opšte bolnice u Prijepolju dr Zoran Drobnjak.

GZS i PP Media