Asfaltiran kolovoz na mostu u Kolovratu

Prijepolje – Krajem prošle sedmice završeni su radovi na asfaltiranju kolovoza na mostu u Kolovratu. Prema rečima Suade Šantić, iz JP Putevi Užice, rekonstrukcija mosta u Kolovratu biće završena do kraja godine nakon čega će se pristupiti izgradnji kružnog toka.

Presvučen kolovoz preko mosta u Kolovratu, foto: PP Media

Radovi na izgradnji kružnog toka u Kolovratu i pristupnih saobraćajnica počeli su krajem avgusta 2019. godine, da bi početkom ove godine oni bili obustavljeni usled nerešenih imovinsko-pravnih odnosa.

Polovinom oktobra 2020. nastavljeni su radovi koji podrazumevaju rekonstrukciju mosta na Kolovratu ka trgu Dimitrija Tucovica i završetak kraka koji povezuje kružni tok sa državnim putem.

Foto: PP Media

Tokom prošle sedmice, završeni su radovi na asfaltiranju kolovoza na mostu u Kolovratu. Prema rečima Suade Šantic, iz JP Putevi Užice, projektom je predviđeno i postavljanje nove ograde koju treba da isporuči preduzeće Unipromet. Nakon toga, asfaltiraće se trotoari i saniraće se obalni stubovi. Prema njenim tvrdnjama, u planu je da se rekonstrukcija mosta završi do kraja ove godine kada će se pristupiti izgradnji kružnog toka na Kolovratu.

PP Media