Beganović: Niti sam pisao pismo, niti ću da menjam direktora

Nakon dopisa koji je Demokratska partija Sandžaka uputila pre nekoliko dana šefu prijepoljskih naprednjaka i predsedniku opštine Dragoljubu Zindoviću od koga traži hitnu smenu direktora Opšte bolnice u tom gradu dr Zorana Drobnjaka i obaveštava ga da sve dok do smene ne dođe, da zamrzava učešće u vršenju vlasti, oglasio se osnivač DPS-a i odbornik u Skupštini opštine Prijepolje Bahrija Beganović koji kaže da se sa ovakvim stavom stranke ne slaže te da će on i dalje učestvovati u radu lokalnog parlamenta. On navodi i da nije saglasan sa zahtevom za smenu direktora bolnice.

– Po saznanju da je na adresu predsednika Opštine upućen dopis potpisan od strane sekretara DPS-a Rahima Rovčanina, obaveštavam Vas da nisam obavešten o sadržini dopisa kao i da ne podržavam zahtev za smenu direktora bolnice dr Zorana Drobnjaka. Smatram da u moje ime ne može niko odlučivati i da ću za svaku buduću radnju gde nisam učestvovao na sastancima DPS-a, a gde su u moje ime odlučivali podneti odgovarajuće krivične prijave. Ja ću  kao odbornik i dalje učestvovati u radu Skupštine opštine Prijepolje, radiću u interesu birača DPS-a i svih građana Prijepolja – navodi se u obaveštenju osnivača i odbornika DPS-a Bahrije Beganovića upućenog predsedniku opštine Dragoljubu Zindoviću u koji je PP Media imala uvid.

Inače, Demokratska partija Sandžaka na prošlim lokalnim izborima dobila je poverenje više od dve hiljade birača i osvojila četiri odbornička mandata.

PP Media