Bogat sportski program povodom Dana opštine

Nova Varoš – Sportski savez Nove Varoši u saradnji sa lokalnim klubovima organizuje bogat sportski program povodom 1. novembra Dana opštine. Učestvuju fudbaleri, šahisti, karatisti,rukometaši i odbojkašice.

Foto: A.Rovčanin

„Sportski dani“ počinju u subotu 30. oktobra u 9.30 časova kada je na programu turnir u fudbalu za mlađe kategorije. Utakmice se igraju na Gradskom stadionu na Branoševcu, a pravo učešća imaju mladi fudbaleri, od 2010. do 2013. godišta. Rok za prijavu je 27.oktobar, a kotizacija po ekipi 4.000 dinara. Maksimalni broj igrača po ekipi je 12.

U subotu u 10 časova je šahovski turnir, koji se igra u prostorijama Šahovskog kluba Zlatar.

U nedelju, 31. oktobra, na programu je karate takmičenje u svim uzrasnim kategorijama. Počinje u 10 sati u Gradsko-školskoj dvorani kod Srednje škole.

U ponedeljak 1. novembra, na programu je rukometna utakmica. U goste Zlataru dolazi Partizan, za koji igra Novovarošanin Nikola Zečević. Utakmica je u 19 časova u Gradsko-školskoj dvorani.

“Sportski dani” povodom Dana opštine Nova Varoš završavaju se u utorak 2. novembra, kada je na programu Odbojkaški turnir pionirki. Pored mladih odbojkašica Zlatara,na njemu igraju i odbojkašice Rudara iz Pljevalja, Zlatibor iz Čajetine i Play Volley iz Prijepolja. Turnir počinje u 16 sati, a igra se u Gradsko-školskoj dvorani.

Varoške novine