Božićni turnir u malom fudbalu u Novoj Varoši

Nova Varoš – Božićni turnir u malom fudbalu, jedanaesti po redu odigraće se od 3. do 5. januara iduće godine u gradskoj sportskoj dvorani u Novoj Varoši, a prvoplasiranoj ekipi u konkurenciji seniora pripašće nagrada od 200 hiljada dinara. Turnir organizuje Sportski savez opštine pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Detalj sa prošlogodišnjeg uručenja nagrada najboljima na turniru, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Božićnom turniru igraće se u tri starosne kategorije, ali će nagradni fond za kadete i veterane zavisiti od broja prijavljenih ekipa. Кao i na prethodnih deset turnira i na ovom se očekuje da će najveće interesovanje biti za seniore. Pobedniku turnira u seniorskoj konkurenciji pripašće 200 hiljada dinara, drugoplasiranoj ekipi 100 hiljada dinara, dok je nagrada za treće mesto 50 hiljada, a za četvrto 10 hiljada dinara. Organizatori su obezbedili bogate nagrade i za publiku, a cena dnevne karte je 50 dinara.

Promo plakat

Božićni turnir u Novoj Varoši je jedan od najbolje organizovanih i najmasovnijih turnira u malom fudbalu u Zapadnoj Srbiji, a po tradiciji na tribinama se traži karta više. Prijave ekipa vrše se do 2. jannuara u 12 sati, dok je žreb sat kasnije. Više informacija o samom turniru može se dobiti na telefon 064/ 158-93-97. Кotizacija po ekipi je deset hiljada dinara za seniore, pet hiljada za veterane i dve hiljade dinara za kadete.

PP Media