Dodeljena priznanja polaznicima Škole Kura’na u Brodarevu

U Brodarevu je sinoć održana svečana priredba povodom dodele diploma polaznicima škole Kur’ana Časnog. Program je pripremilo odeljenje u Bordarevu, koje je počelo sa radom u aprilu mesecu prošle godine.
Vidno oduševljen posećenošću Admir ef. Gojak profesor škole Kura’na je istakao da je interesovanje za pohađanje škole Kur’ana u Brodarevu zaista veliko, te da su oni koji su bili prvi polaznici ove škole ispunili njegova očekivanja i tom prilikom pozvao sve prisutne da i oni krenu sa ovom vrstom obrazovanja.
Diplome za završen prvi nivo Kur’ana dobilo je oko 30 polaznika škole u Bordarevu, među kojima su se našli polaznici različite životne dobi. Oni su pokazali da i oni najmljađi od čak šest godina, pa se do onih koji su zaplovili u čak šestu deceniju života mogu da postigni tu vrstu obrazovanja, dodao je Gojak.
škola Kura’na časnog u Brodarevu je 21 odeljenje koje je otvoreno na teritoriji Sandžaka. Prvi put je otvorena pre pet godina u Novom Pazaru i ukupno broji više od 2000 polaznika.
PP Media