Dve dobre odluke Osnovne škole „Vladimir Perić Valter“ u Prijepolju – besplatan parkig za građane, sportistima fiskulturna sala stavljena na raspolaganje

Prijepolje – Rukovodstvo Osnovne škole „Vladimir Perić Valter“ donelo je odluku da ustupi opštini Prijepolje na privremeno korišćenje školsko dvorište u periodu od  1. jula do 15. avgusta ove godine, za parking prostor za vreme letnjeg perioda kada nema učenika u školi.

Tokom leta besplatan parking u dvorištu „Valtera“, foto: A.Rovčanin

Takođe, od strane rukovodstva ove najveće gradske osmoljetke doneta je odluka da se Sportskom savezu opštine Prijepolje ustupi na privremeno korišćenje fiskulturna sala, za održavanje treninga sportskih klubova opštine Prijepolje.

Fiskulturna sala izdavaće se u zakup sportskim klubovima, nastavnim danima posle završene nastave i neradnim danom, odnosno subotom, a prema rasporedu koji utvrdi Sportski savez opštine Prijepolje.

Ispred lokalne samouprave, koja je bila inicijator da se donese ova odluke, menadžentu škole zahvalio se na razumevanju Izudin Šantić, predsednik Skupštine opštine.

Predsednik Skupštine opštine Prijepolje, Izudin Šantić, foto: PP Media

– Organi opštine Prijepolje izražavaju veliku zahvalnost povodom donošenja ovih odluka jer će se njima omogućiti korišćenje prostora školskog dvorišta za parkiranje vozila  u periodu kada škola ne radi a izdavanjem fiskulturne sale omogućiti našim sportistima da sprovode svoje redovne aktivnosti – istakao je Šantić.

PP Media