Dveri: Ostavka Rvovića moralan i častan potez

Ukoliko je iskrena, a nadamo se da jeste, ostavka gospodina Lazara Rvovića na mesto predsednika opštine, Srpski pokret Dveri je pozdravlja kao hrabar i moralan čin, kažu iz Pokreta Dveri u saopštenju za javnost dostavljenom medijima.
Ovim postupkom, gospodin Rvović je pokazao da u Srbiji još uvek postoje ljudi kojima su obraz i lično dostojanstvo preči od partijske podobnosti i potvrdio da je režim Aleksandra Vučića zasnovan na obmanama i lažnim obećanjima koja se nikada ne ostvaruju.
Građani su se već odavno navikli da budu prevareni od strane režima ali je došlo vreme da se sa prevarantskom politikom vrha SNS-a suoče i njihovi lokalni odbori. Dok režim Aleksandra Vučića puca po svim šavovima njegovim obećanjima nema kraja a pribojskim funkcionerima SNS-a valja izaći na ulicu i pogledati u oči svojim sugrađanima, posebno radnicima FAP-a; kako sada tako i u budućnosti. Lokalnim funkcionerima je zabranjeno „sopstveno mišljenje“ a posebno potpisivanje regionalnih inicijativa poput one za aerodrom Ponikve.
Shvativši ovo, Lazar Rvović je imao samo jedan izbor. Čestitamo mu na tome i očekujemo od njega da nipošto ne popusti pod pritiscima koji će sigurno uslediti te se tako sačuva od novih poniženja da ne bi srozao svoj ugled u očima srpske javnosti, zaključuju iz Opštinske organizacije Srpskog pokreta Dveri – Priboj.
PP Media