Dveri: Puna sala najbolji pokazatelj uspeha skupa SZS

Nakon saopštenja za javnost novovaroških naprednjaka u kojem se se navodi da je Savez za Srbiju doživeo fijasko na promociji u gradu na padinama Zlatara, oglasili su se i iz Dveri u kojem između ostalog kažu da je puna sala najbolji pokazatelj o kakvom se skupu radilo.

– Na pomenutoj tribini, koja je održana u Domu kulture u Novoj Varoši bila je popunjena cela sala, ne samo sedeća mesta, već i dubke stajaća mesta, dakle oko 300 naših sugrađana je bilo, a kao dokaz prilažemo i fotografije. Čudi nas da SNS izlazi u javnost sa informacijama o fijasku, kada su njihovi sendvičari, poltroni, sluge ispred Doma kulture uredno slikali i evidentirali građane koji su dolazili. Postavljamo pitanje kako se zove ta organizacija koja targetira mirno, slobodno demokratsko okupljanje građana? U narodu je to poznato kao sistem diktature, fašizma, autokratije. Krajnje je licemerno da SNS Nova Varoš nekome drži pridiku i osuđuje opoziciju, kada građani Nove Varoši odlično znaju koliko je taj isti SNS upropastio Novu Varoš za vreme svoje vladavine, kao i da su kažnjeni od naroda gubitkom vlasti – kažu iz Srpskog pokreta Dveri.

– Sa druge strane, građani koji su bili na tribini, njihovi rođaci, prijatelji, kumovi sada mogu da presude ko laže i ko priča u njihovom interesu, jer Novom Varoši već uveliko kruži priča kako je formiran opozicioni Savez za Srbiju! A gospodi iz vlasti koja je skupljena sa kolca i konopca poručujemo da nemaju čemu da se nadaju, sačekaćemo sledeće izbore, gde svaki čestiti, slobodnomisleći građanin Nove Varoši neće pomisliti da ukaže poverenje skupini bez škole, obrazovanja, časti, poštenja. Što se tiče optužbi, gospodo iz SNS-a nema vam ravnih po tom pitanju, poznati ste po batinašima, po pretnjama, tako da bi bilo besmisleno odgovarati na vaše optužbe – zaključuje se između ostalog u saopštenju Dveri.
PP Media

One thought on “Dveri: Puna sala najbolji pokazatelj uspeha skupa SZS

  • Istina glasi odprilike ovako, posetilaca od 220 do 240, od toga gradjani sa prebivalistem u Novoj Varosi od 90 do 110, ostali su gradjani sa prebivalistem u Priboju, Prijepolju, Čajetini i Uzicu. Medju ovih 90-110 Varosana su kandidati za odbornike DS 30, bivsi vecnici DS,SDS,DVERI 10, i ostali su bili simpatizeri ove koalicije. Dveri su na ovom sastanku imali svojih iz Varosi skoro citavih 12 clanova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *