Emir Hamzić na čelu Foruma mladih SDP u Prijepolju, Ljajić poručio: Mi smo partija koja daje šansu mladima

Prijepolje – U prepunoj sali prijepoljskog Doma kulture, sinoć je izabrano novo rukovodstvo Foruma mladih Sandžačke demokratske partije u Prijepolju. Takođe, predstavljeni su i novi članovi stranke. Za predsednika Foruma mladih SDP Prijepolje izabran je Emir Hamzić, dok je na mesto potpredsednice imenovana Saida Mujezinović. Skupštini je prisustvo osnivač i lider SDP-a i predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić.

Novo rukovodstvo Foruma mladih SDP u Prijepolju sa osnivačem stranke Rasimom Ljajićem i predsednikom OO SDP Prijepolje Esadom Hodžićem, foto: A.Rovčanin

Vrhunski sportista Emir Hamzić, nakon završene fudbalske karijere oprobaće se u politici i to u “dresu” Sandžačke demokratske partije. Hamzić  obećava predan rad i kaže da nije imao dilemu da li da pristupiti ovoj stranci.

Foto: A.Rovčanin

– Sandžačka demokratska partija je na ovim prostorima najbolja politička opcija, jer okuplja najčestitije i najsposobnije ljude,i srećan sam što mogu da budem deo nje. Svi oni koji me poznaju, znaju da se nipošto ne predajem, i kada izgledi za pobedu nisu na mojoj strani. To je zbog toga, što u meni preovladava neobično snažan pobednički duh. Upravo taj pobednički duh, kao svoj vlastiti pečat želim da unesem među sve mlade ljude u Prijepolju, kojima su ideje Sandžačke demokratske partije  manje ili više bliske, ali i među onu omladinu koja će tek prepoznati SDP i njegov program kao svoje utočište – istakao je u svom prvom političkom obraćanju novi predsednik Foruma mladih SDP u Prijepolju Emir Hamzić.

Novi predsednik Foruma mladih SDP u Prijepolju Emir Hamzić, foto: A.Rovčanin

Izabrani su i članovi predsedništva prijepoljskog Foruma mladih SDP i to, Elvin Banjica, Ajla Hamzić, Amina Rizvić, Ensar Turković, Saida Šehović i Said Memović.

Mladi su oslonac SDP, foto. A.Rovčanin

– U svom radu vodiću se moralnim vrednostima, koje nosim iz kuće, u duhu zdrave i korektne politike Sandžačke demokratske partije. Pošto dolazim iz Brodareva, u svom radu zastupaću interese svih mladih, a posebno mladih iz Bordareva – kavela je između ostalog potpredsednika Foruma mladih Saida Mujezinović.

Foto: A.Rovčanin

Uspeh u radu novoimenovanom rukovodstvu Foruma mladih poželeo je predsednik OO SDP Prijepolje Esad Hodžić. On je poručio da su vrata partije širom otvorena za sve mlade i ambiciozne ljude koji žele da rade za opšte dobro i unapređenje Prijepolja.

Hodžić: Vrata SDP širom otvorena za mlade i ambiciozne ljude, foto: A.Rovčanin

Osnivač i lider Sandžačke demokratske partije i predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić na sastanku u Prijepolju, između ostalog  poručio je da je SDP stranka koja daje šansu mladima, a kao konkretan primer naveo je Novi Pazar.

– To smo pokazali u Novom Pazaru sa direktorima i pomoćnikom gradonačelnika, a to ćemo uvesti i u sve ostale gradove gde participiramo u vlasti. SDP je stranka srednjeg puta, koji nije lak i nije jednostavan, ali drugog puta nema. Ovoliko mladih ljudi retko koja stranka može imati – poručio je Ljajić.

Osnivač SDP Rasim Ljajić, foto. A.Rovčanin

On je naglasio da su vrata Sandžačke demokratske partije otvorena svima.

– Važno nam je da animiramo ljude za ove izbore. Mi smo na koalicionoj listi i naš je interes da lista za koju mi trebamo dati doprinos pobedi – kazao je Ljajić.

Foto: A.Rovčanin

Od poslednje Skupštine Foruma mladih Sandžačkoj demokratskoj partiji u Prijepolju pristupio je značajan broj novih mladih ljudi. Na svečanosti su predstavljeni i novi članovi stranke koji su ovu partiju prepoznali kao organizaciju uz koju mogu napredovati, ostvariti svoje vizije, istovremeno pomažući društvenoj zajednici.

– Nekako prirodno mi je bilo da se priključim ovoj stranci zbog programa koji ona nudi. A to je antifašizam, socijala jednakost, borba za radna mesta i druge stvari koje idu uz jednu ozbiljnu, vitalnu i progresivnu partiju koja ima svetlu budućnost – naveo je novi član SDP Ilhan Pačariz.

PP Media