FK „Fap“: Pripreme u punom jeku

Fudbaleri „Fapa“ iz Priboja nastavljaju sa pripremama za početak prvenstva u Srpskoj ligi grupa „Zapad“. Nakon četiri odigrane utakmice tokom trajanja MOSI u Rogatici i osvojenog drugog mesta tim iz Priboja odigrao je juče još jednu kontrolnu utakmicu. U Novoj Varoši bolja od „kamiondžija“ bila je ekipa „Iskre“ iz Danilovgrada i pobedila sa 5:0. Crnogorski tim takmiči se u Prvoj ligi ove države i prema rečima trenera „Fapa“ Dalibora Kurćubića radi se o izuzetno jakoj i spremnoj ekipi.Dalibor Kurćubić trener FK Fap Priboj
Kurćubić u razgovoru za naš portal ističe da je uprava kluba sačuvala skoro ceo tim iz prošle sezone, klub je samo napustio Marko Radović (Budućnost Krušik), dok je i jedno novo ime stiglo u Priboj. Radi se o napadaču Novog Pazara Anesu Hotu koji će dodatno pojačati konkurenciju u napadu. Klub je u potrazi za još jednim defanzivnim igračem tačnije za levim bekom, dodaje Kurćubić, pa je očekivati da će do kraja prelaznog roka biti još pojačanja.
Ugovorene su još neke prijateljske utakmice, prva je na programu 27. jula u Sjenici protiv „Sloge“, zatim u Pljevljima protiv „Rudara“ i nakon toga generalna provera pred start prvenstva 6. avgusta u Prijepolju protiv „Polimlja“. Moguće je da će uprava kluba ugovoriti još neku utakmicu pre poslednje provere, zaključuje šef stručnog štaba pribojskog Fapa Dalibor Kurćubić.
PP Media