Fudbaleri Polimlja otpočeli pripreme

Fudbaleri Polimlja počeli su pripreme za nastavak takmičenja u Zoni Drina. U pauzi između dve polusezone prijepoljski klub je dobio novo rukovodstvo, Polimlje je dobilo i novog trenera, pa je na mesto Čančarevića stigao užičanin Nihad Nalbantić.
U godini kada slavi jubilej 90 godina postojanja FK “Polimlje” prolećni deo prvenstva u Zoni Drina započeće sa jedanaestog mesta na tabeli. U pauzi između dve polusezone desile su se promene kako u igračkom kadru, tako i u upravi kluba, pa je doskorašnjeg predsednika kluba Seada Rovčanina zamenio Rijad Muškić. Prevashodni cilj u predstojećoj polusezoni jeste da se sačuva status zonaša, ističu iz uprave kluba.
Na prvoj prozivci pojavilo se 15 fudbalera. Klub su napustili napadač Aleksandar Rizovski, igrač sredine terena Drago Šljukić i golman Jasmin Koč. U Prijepolje je stiglo i nekoliko pojačanja.
“Imali smo ciljeve da naše igrače iz Prijepolja vratimo u klub. Od igrača sa strane ostali su Stranjaković i Goronjić. Povratnici su centarfor Džanović, vezni igrač Mekić i štoper Cvijović. Ono što imamo u planu jeste da dovedemo još golmanskog kadra, a poslednje pojačanje koje će stići u klub jeste Aleksandar Kolaković igrač Sloge iz Kraljeva”, kazao je potpredsednik FK “Polimlje” Adnan Muškić.
Umesto Ivana Čančaraveića u ovoj polusezoni na klupi Polimlja sedeće proslavlejni golman užičke Slobode, koji je svoju trenersku karijeru gradio u inostranstvu Nihad Nalbantić. Nalbantić ističe da je upoznat sa igračkim kadrom Polimlja i da očekuje uspešnu polusezonu.
“Biće nam potrebno još igračkog kadra, kako bi klub spremno dočekao početak prvesnstva. Imamo dovoljno vremena da kvalitetno odradimo pripreme i spremno dočekamo prvu prolećnu utakmicu”, istakao je Nalbantić.
Prvenstvo u Zoni Drina počinje sredinom marta, iz uprave ističu da će se pripreme obaviti na Gradskom stadionu u Prijepolju, a najavljen je i veliki broj kontrolnih utakmica, kako bi tim spremno dočekao nastavak borbe za bodove.
PP Media