Fudbaleri Polimlja pretrpeli drugi uzastopni poraz

Fudbaleri Polimlja poraženi su u 25. kolu Zone Drina u Ljuboviji od domaće Drine sa 3:1 (3:1), jedini gol za tim iz Prijepolja postigao je Cmiljanović. Ovo je bio drugi vezani poraz Polimlja, međutim ono što više boli od poraza i zabrinjava ljubitelje fudbala u gradu na Limu jeste loša igra i po drugi put uzastopno „mlak“ i nezainteresovan pristup utakmici od strane izabranika Aleksandra Petakovića.
Nakon bledog izdanja u 24. kolu protiv više nego svabe ekipe Sloge iz Sjenice pred svojim navijačima, Polimlje je otputovalo u Podrinje sa željom da popravi utisak i dodje do bodova. Ipak, ako je suditi po izveštajima sportskih novinara iz Ljubovije gosti nisu bili dorastao takmac raspoloženom domaćinu koji im nije ostavio ni promil nade da se kući mogu vratiti uzdignutog čela.
Prvenstvo u Zoni Drina nastavlja se već u sredu kada u Hašimbegovića polje dolazi ekipa Spartaka 1924, desetoplasirana ekipa koja ima 5 bodova manje u odnosu na domaćina. Bez obzira na to što za tim iz Prijepolja ovaj meči nema neki takmičarski značaj jer je opstanak već odavno obezbeđen a o ulasku u veći rang u klubu se i ne razmišlja još od jesenas, pobeda se nameće kao imperativ u suprotnom neko će morati da preuzme odgovornost za eventualni neuspeh, a po običaju prvi na meti javnosti naći će se trener Petaković. Meč se igra od 16i30h.
PP Media