Izabran predsednik Fudbalskog Saveza Zlatiborskog Okruga

Izbornoj skupštini prisustvovalo je svih 26 delegata i svi oni su dali poverenje Josipu Ristanoviću da u naredne četiri godine vodi ovaj okrug.
U novom savezu skupštine FSZO opštinski fudbalski savez Užica ima 9 predstavnika, OFS Požega 8 , OFS Priboj 4, fudbalski klub Sloboda ima 3 predstavnika, stručne strukovne organizacije sudija i trenera po jednog predstavnika.
Po ponovnom izboru na mesto predsednika Ristanović je rekao:“Zahvaljujem se na ukazanom poverenju.Sa članovima izvršnog odbora ćui u narednom periodu raditi na daljem razvoju fudbala u zlatiborskom okrugu i posebno nastojati da se unapredi rad stručnih strukovnih organizacija sudija i trenera.“
Skupštini su prisustvovali i Žarko Stevanović, predsednik FSRZS i Rade Popović, generalni sekretar. Stevanović je u obraćanju prisutnima istakao da je ovo prvi okrug koji sprovodi izbore i da je on pravi primer i drugima kako se sportski,ciljano i planski može i mora raditi u fudbalu.
Za članove Izvršnog odbora, pored predsednika Josipa Ristanovića, izabrani su i Miroslav Bukvić, koji će biti potpredsednik, Milivoje Marković, Srđan Ostojić, Veljko Radulović,Vladan Jeremić i Ivan Draškić.
Članovi Nadzornog odbora za mandatni period do 2020. godine su: Radenko Arsić,Zoran Adžić i Vladan Damjanović, a u disciplinskoj komisiji su :Aleksandar Milivojević, Želimir Džambić i Marko Draškić. Članovi komisije za žalbe su : Predrag Vitić, Miroslav Kovačević i Aleksandar Popadić. Generalni sekretar FSZO je Branislav Zlatić.
Izvor:zoomue.rs