Koalicija „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje – Ivica Dačić“ održala konvenciju u prijepoljskoj dvorani

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje – Ivica Dačić“ održala je večeras konvenciju u prijepoljskoj sportskoj dvorani. Pred oko dve hiljade prisutnih građana Prijepolja i ostalih opština i gradova Zlatiborskog okruga predstavljeni su kandidati za odbornike ove koalicije. Prisutnim građanima obratili su se Dragoljub Zindović, nosilac liste, zatim Dragan Jovanović potpredsednik Nove Srbije, Aleksandar Antić potpredsednik SPS-a, Mićo Pušica član GO SNS-a i Nikola Selaković potpredsednik SNS-a.
Dragoljub Zindović u svom obraćanju je istakao „ da želi dogovor sa građanima i da izaberemo vladu koja će obezbediti stabilnost , prosperitet i budućnost Srbije, a to je jedino vlada koju će predvoditi Aleksandar Vucic”.
„U lokalu smo se već dogovorili i imamo široku koaliciju. Naš cilj je promena prijepoljske vlasti i zato nam treba vaša podrška i apsolutna pobeda. Mi smo pobedili i prvi put, ali su se protiv nas udružili sitni, mali i jeftini zarad ličnih interesa“, naglasio je Zindović i dodao da ova koalicija ima krupne planove u interesu naroda.
Hoćemo kružni tok kod Kolovrata i put ka Seljašnici, put od Šarampov do Raišljeva, hoćemo da nam se vraćaju mladi i obrazovani u Prijepolje, a ne da odlaze iz našeg grada, istakao je Zindović.
Potpredsednik SPS-a Aleksandar Anitić istakao je da trideset gidna nije bio u Prijepolju i da se jako lepo oseća u njemu, veruje da ova lista ima najbolje kandidate za odbornika i da očekuje sigurnu pobedu na predsetojećim lokalnim izborima.
Prisutne su pozdravili i Dragan Jovanović potpredsednik Nove Srbije kao i Savo Pušica, proslavljeni sportista i član GO SNS-a.
Potpredsednik SNS-a Nikola Selaković u svom obraćanju između ostalog je istakao „dvadeset četri godine mislili su da je nemoguće da se složimo, 24 godine narod je čekao 24. april da na Cveti ujedinjeni pobedimo i konačno dolazi taj dan. Pozivam Vas da posle 24 godine, da u ime rođene i još nerođene dece, vaših predaka i onih koji sada žive u Prijepolju konačno podignete glas i da se niz Lim ne slivaju bačeni i rasuti glasovi i da ih kod Bistrice neko drubi kupi. Da nas niko više ne ponižava, da nema puta u Kosatici, Jabuci, Miloševom dolu, da se ne zapošljavaju samo oni koji nisu stekli diplome na srpskim državnim univerzitetima već i jedni i drugi. Od vas zavisi da li će te se 24. aprila ponositi ili kajati. Ne može Srbija da pobeđuje ako Prijepolje gubi, jer je ovde grob Svetog Save i duša Srbije“, rekao je Selaković.
PP Media