Koalicija okupljena oko SNS u Prijepolju predala izbornu listu

Široka koalicija okupljena oko SNS u Prijepolju danas je Opštinskoj izbornoj komisiji predala izbornu listu sa 41 kandidatom za odbornika u lokalnom parlamentu. Koaliciju pod nazivom Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje – Ivica Dačić pored SNS čine i SPS, PUPS, NS, PS i JS.
Koalicija sa šest stranaka sakupila je preko 1800 potpisa za predaju liste. Iz OO SNS u Prijepolju ističu da listu čine ljudi različitih kadrova i obrazovnih profila.
„Nosilac naše liste je Aleksandar Vučić, a prvi na listi je predsednik OO naše stranke Dragoljub Zindović. Drugi na listi je Slavko Kijanović (SPS), dok je treća stana Marković (SNS). Pod brojem četiri je Radosav Korukić (SPS), zatim Predrag Matović (SNS), Mirjana Bojović (SNS). Ostala imena biće poznata po proglašenju naše liste“, kazala je ispred SNS Stana Marković.
Ona ističe da su očekivanja ove koalicije apsolutna pobeda na predstojećim lokalnim izborima i da veruju da će koalicija okupljena oko SNS-a u Prijepolju dobiti veliku podršku građana ove opštine.
PP Media