Komunalci „položili test“ tokom PP Festa

Prijepolje – Predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić i načelnik Opštinske uprave Miodrag Ćubić posetili su danas JKP Lim Prijepolje kako bi se zahvalili rukovodstvu i svim zaposlenima na izuzetnoj saradnji prilikom održavanja manifestacija povodom obeležavanja Dana opštine i PP Festa. 

Foto: PP Media Prijepolje

Posebnu zahvalnost izrazili su volonterima koji su neumorno radili na čišćenju obale Lima, prikupivši više od 20 džakova otpada, doprinoseći očuvanju naše životne sredine.

Tokom posete, uručena su i dva laptop računara kao pomoć za unapređenje rada JKP Lim Prijepolje, čime se želi dodatno podržati efikasnost i kvalitet usluga koje ovo preduzeće pruža građanima.

– Nažalost, tokom postavljanja zastavica na stubove javne rasvete u novoj ulici u Šehovića polju, došlo je do manjih oštećenja sveže asfaltne podloge. Priznajemo da je napravljena greška, i odgovornost će biti zahtevana za ova oštećenja na novoj ulici. Ipak, izvođač radova je istakao da će bez prigovora sanirati sva oštećenja, čime će se osigurati da nova ulica ostane u najboljem mogućem stanju – kazao je predsednik opštine Drago Popadić.

JKP Lim Prijepolje je još jednom pokazao da je na visini zadatka, a zajedničkim naporima i podrškom lokalne zajednice, sigurno ćemo nastaviti da unapređujemo naš grad i životnu sredinu.

– Hvala svima koji su doprineli uspešnoj realizaciji ovih aktivnosti i manifestacij – zahvalio je načelnik Opštinske uprave Miodrag Ćubić.

PP Media