Korenite promene u prijepoljskoj izvršnoj vlasti, u Opštinsko veće ulazi Mila Krpović

Prijepolje – Na skupštinskom zasedanju u Prijepolju koje je zakazano za ponedeljak, i sazvano na zahtev trideset odbornika vladajuće većine sa predlogom da se smeni predsednik opštine Vladimir Babić, biće korenitih promena i u Opštinskom veću, saznaje porta “PP Media”.

U ponedeljak sledi ozbiljna rekonstrukcija izvršne vlasti, foto. PP Media

Glavni kandidat da preuzme funkciju prvog čoveka opštine je Drago Popadić, dok je izvesno da će Zorana Petrića u Opštinskom veću zameniti privrednica Mila Krpović.

Jedna od najuspešnijih žena u Prijepolju, Mila Кrpović je radni vek započela pre skoro četiri decenije u Transportnom preduzeću „Raketa”. U preduzetničke vode se upustila pre više od 25 godina. Krenula je sa agencijom za posredovanje u transportu i u startu se bavila samo posredničkim poslom, upošljavajući tuđe kamione. A potom je kupila i sopstvene kamione i počela da vrši transport po celoj Evropi.

Dobitnica je brojnih priznanja a 2017. godine je proglašena za „Naj ženu 21. veka“.

Mila Krpović neće biti jedina promena koju će Opštinsko veće u ponedeljak pretrpeti, od devet većnika, uključujući tu i predsednika opštine i njegovu zamenicu, svoje funkcije zadržaće svega njih nekoliko.

PP Media