Lidl kamionče u nedelju okončalo druženje sa Užičanima (video)

Lidl kamionče u Užicu parkirano je već pet dana, a građanima su ljubazne radnice delile Lidlove proizvode.

Da se dobar glas daleko čuje potvrdio je i veliki broj ljudi koji je došao iz okolnih gradova da vidi šta to nudi Lidl kamion.

“Oduševljeni smo Lidlom u našem gradu. Od kako je otvoren samo tu kupujemo namirnice za domaćinstvo, a naročito nas je oduševilo ovo kamionče gde svaki dan dobijemo neki poklon. Кvalitet je odličan, a cene povoljne. Trebalo je da dođu u Užice još ranije”, podelio je svoje zadovoljstvo Milan iz Užica.

Pokloni za posetioce

Ono što Lidl izdvaja od ostalih prodajnih lanaca jeste Lidl pekara. Vredni kulinarski majstori peciva peku i nekoliko puta dnevno, kako bi uvek sveža bila za kupce. A na policima se nalazi raznovrsna ponuda – slatka i slana peciva, hleb sa krompirom i lukom, lovački hleb, baget ili somun. A za one koji vode računa o ishrani tu su ražani hlebovi sa semenkama.

Dragan Ilić sa Lidlovim kamionom obišao celu Srbiju

Poznati radijski voditelj, Dragan Ilić, sa Lidl kamionom obišao je skoro celu Srbiju i kaže da je svuda naišao na pozitivnu atmosferu i dobar prijem kod ljudi.

“Danas završavamo našu posetu Užicu, ali nastavljamo dalje. Do sad smo obišli 10 gradova u Srbiji i svuda je primetna pozitivna reakcija građana. Oduševljeni su jer u Lidl kamionu mogu dobiti kvalitetne proizvode na poklon, ali i zadovoljni što je Lidl prodavnica otvorena upravo u njihovom gradu.”, naglasio je Dragan Ilić.

GZS i PP Media