Mali glumci oduševili pribojsku publiku, večeras repriza dečje predstave “Gde je nestao Petar Pan”

Priboj – U prepunoj sali Doma kulture “Pivo Karamatijević” u Priboju, premijerno je izvedena predstava „Gde je nestao Petar Pan“, koju su pripremili polaznici Male pozorišne radionice a režirali Danijel Petkovski i Ivana Janović.

Foto: Promo

Predstava je rađena po motivima Petra Pana Džejmsa Metju Barija, a prati priču devojčice po imenu Vendi, koja obožava da piše i izmišlja priče, i koja postaje učesnica u avanturi sopstvene ideje o Petru Panu i magičnom svetu. Jedne noći, jureći svoju senku, Petar Pan je nestao iz Nedođije i njegovi drugari kreću u potragu za njim. Međutim, on dovodi Vendi u zemlju gusara, vila, sirena i Indijanaca i gde ih vreba zli Kapetan Kuka.

Prema rečima Svetlana Milinkovića direktora Doma kulture “Pivo Karamatijević” u Priboju, ova predstava je rezultat vrednog rada i truda mladih talenata, kao i podrške lokalne zajednice.

– Kroz ovakve kulturne događaje, Dom kulture u Priboju nastavlja da neguje umetnost i kreativnost među mladima, pružajući im priliku da se izraze i razvijaju svoje talente. Publika je uživala u svakom trenutku predstave, a ovacije i aplauzi na kraju su bili najbolji pokazatelj i stimulans za dalji rad našim malim glumcima – istakao je Milinković.

Svetlan Milinković direktor Doma kulture u Priboju, foto: PP Media

U predstavi igraju Maksim Klisura, Neda Kitić, Iva Milinković, Kasim Kočevič, Veljko Cincović, Dimitrije Tomić, Lena Bukvić, Viola Ćelović i Dunja Tomić.

Repriza je planirana za sredu 24. aprila od 17 časova.

PP Media