Manifestacija “Cepter diva turizma Srbije” u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka Banja – Manifestacija “Cepter diva turizma Srbije”, u organizaciji kompanije Cepter, Opštine Vrnjačka Banja i Turističke organizacije Vrnjačka Banja održaće se ove godine drugi put zaredom u hotelu “Cepter” u tom mestu, sa ciljem da promoviše kulturno-istorijske i turističke potencijale iz raznih delova Srbije.

Takođe, kao posebno zanimljivo, devojka koja ponese titulu najlepše predstavljaće Srbiju na svojevrsnom svetskom šampionatu – Svetskom takmičenju “Miss Tourism International” u malezijskoj prestonici Kuala Lumpuru.

“‘Diva Tourism’ je kontinuirana aktivnost koja se održava jednom godišnje, kao kulturno-nacionalna manifestacija koja promoviše raznolike srpske turističke destinacije, kao što su: gradovi, banje, planine, jezera, uz bogatstvo proizvodnih lepota, kulturno-istorijskog nasleđa, Wellness & Spa centara, skijališta, kongresnih centara, etno-sela, turističkih agencija, avio-kompanija, hotela itd.”, rečeno je “PP Mediji” iz organizacije samog događaja.

Događaj je autentičan jer na veoma zanimljiv i poseban način promoviše srpski turizam na međunarodnoj i svetskoj sceni gde se promovišu turistički proizvodi. Takođe, kao takav pripada razvoju javnih zabavno-rekreativnih sadržaja u okviru naše zemlje.

“Ovaj događaj opravdava dešavanje promovisanjem luksuza i lepote koji na našim prostorima datiraju još od Rimskog carstva, a priznaju ga sve zemlje u svetu”, dodato je.

Kuriozitet čitave smotre je takođe u tome što su odeće koje će nositi devojke urađene u specifičnom stilu po uzoru na srednji vek pa sve do danas. Manifestacija promoviše kompletno nacionalno blago i sve lepote Srbije.

PP Media