Micanović vidno iscrpljen ne odustaje od štrajka, građani najavljuju skup podrške

Nakon više od 48 sati od kako je krenuo sa štrajkom glađu ispred opštinske kuće osnivač i predsednik Odbojkaškog kluba “Bambi Volej” Adis Micanović kaže da se oseća jako iscrpljeno, međutim i da neće odustati od svoje namere sve dok stvari ne istera na čistac.Tokom dana štrajku će se pridružiti i nekoliko igračica ovog kluba, dok je za 12 časova najavljen skup podrške građana Prijepolja u borbi protiv kriminala i korupcije i potpisivanje peticije. Opštinsko veće i Sportski savez opštine Prijepolje zakazali su juče konferenciju za medije na kojoj je trebalo da bude objašnjeno zašto je Odbojkaškom klubu „Bambi Volej“ opredeljeno 50 hiljada dinara za 2018. godinu. Konferenciju, zakazanu u Domu kulture, prekinuo je Eldar Lisica.

– I ako sam jako iscrpljen sve ovo što se dešava daje mi snagu da izdžim u svojoj borbi protiv nepravde, kriminala i korupcije. Moje odbojkašice danas će se priključiti štrajku i ako sam ja pokušao da ih odgovorim od te namere jer se radi o deci – kaže vidno iscrpljen Micanović.

Adis Micanović nakon dve noći provedene ispred opštinske kuće, foto: www.ppmedia.rs

Član Opštinskog veća zadužen za sport Nebojša Žunić i ako je juče imao nameru da iznese stav lokalne samouprave po pitanju Adisovog štrajka jutros je odustao od te namere.

-Moram da izvršim dodadtne konsultacije sa predsednikom opštine Dragoljubom Zindovićem, pa ćemo tek onda imati jasan stav koji ćemo izneti u medije. Moguće je i da zakažemo konferenciju za novinare na kojoj će se i predsednik obratiti, zbog toga vas molim za strpljenje- uz izvinjenje što jutros ne može da daje izjave kazao je Žunić.

Inače OK Bambi Voleju prošle godine je iz opštinske kase dobio nešto više od milion dinara, međutim nakon prijavljivanja policiji lokalnog lidera Stranke pravde i pomirenja i optužbe na njegov račun za reketiranje i iznudu ove godine komisija za raspodelu sredstava Bambi Voleju namenila je svega 50 hiljada dinara.
PP Media