Milojica sa prijateljima već osam dana obilazi obalu reke Lim i traga za nestalim sinom

Prijepolje – Već osmi dan nema ni traga ni glasa od Ivice Golubovića (39) iz Prijepolja, njegov otac Milojica ne odustaje od potrage i uz pratnju prijatelja pretražuje teren. Obišli su obale reke Lim i nastavljaju dalje.

Foto: A.Rovčanin

– Nema nikakvog traga ni glasa, već osmi dan. Nikada se nije desilo da je otišao, a da se nije javio. Prevrnuću svaki kamen da pronadjem moje dete, nadam se da će mi pomoći nadležne službe, jer ja ne mogu sam. Nemoćan sam potpuno, a ne mogu da odustanem i sedim kući i čekam. Ovo je najgore što je jednog roditelja može snaći, rekao je Milojica za RINU.

Očekuje se da se u potragu uključe pripadnici žandarmerije i ronioci. Ivica je nestao oko 22 sata uveče nakon što je izašao iz kuće i više se nije vratio. Sva dokumenta i telefoni su mu ostali na stolu.

Foto: A.Rovčanin

– Sedeo je za računarom i izašao. Ništa nije ukazivalo da se ovako nešto može desiti. Mladić je za primer, radi kao otpravnik vozova, normalan i vredan momak. Ne možemo da shvatimo šta je dovelo do ovoga, rekao je kroz suze Milojica.

PP Media i Rina