Načelnik OU Prijepolje Miodrag Ćubić čestitao Vaskrs

Prijepolje – Načelnik Opštinske uprave Prijepolje Miodrag Ćubić, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, uputio je čestitku Episkopu mileševskom Atanasiju, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima koji praznik slave po julijanskom kalendaru.

Načelnik Opštinske uprave Miodrag Ćubić, foto: PP Media Prijepolje

– U hrišćanskoj tradiciji Vaskrs je simbol pobede života nad smrću, dobra nad zlom, spasenja nad propašću, i zato neka nam misija Hristovog vaskrsenja otvori nove vidike, ulije novu nadu i pomogne da uspostavimo dublje poverenje i razumevanje među ljudima. Vaskrsenje Hristovo daje snagu svima nama za svakodnevne borbe i pobede nad iskušenjima sa kojima se svakodnevno susrećemo – naveo je načelik Opštinske uprave Miodrag Ćubić.

On je istakao da u vaskršnjoj radosti posebno mesto imaju porodična okupljanja, koja učvršćuju domove kao stubove društva.

– Želim da u miru, zdravlju, radosti i blagostanju dočekate i proslavite Hristovo Vaskrsenje, sa svojim najmilijima zadobijajući snagu za napredak. Pozdravljam Vas sveradosnim pozdravom: Hristos vaskrse – Vaistinu vaskrse – naveo je Ćubić u čestitci.

PP Media