Nova Varoš: U saobraćajnoj nezgodi povređena potpredsednica Skupštine i tri člana njene porodice, vozač koji je izazvao udes bio pod dejstvom alkohola

Potpredsednica Skupštine opštine Nova Varoš Gordana Kouitar i tri člana njene porodice, dva maloletna deteta i suprug povređeni su u ponedeljak u saobraćajnoj nezgodi koja se desila nešto nakon 13 časova u blizini Nove Varoši u mestu Suvi Bor. Odmah nakon nezgode oni su vozilom hitne pomoći prevezeni u užičku Bolnicu, i nisu životno ugroženi.
Kako saznajemo sa lica mesta, do nezgode je došlo na putu od Aljinovića prema Novoj Varoši u mestu Suvi Bor kada je vozilo marke “Golg 2” za čijim se volanom nalazio muškarac srednjih godina, iz za sada nepoznatih razloga prešao na drugu stranu kolovozne trake i sudario se sa automobilom “Alfa Romeo” novovaroških registarskih oznaka u kojem se nalazila porodica Kouitar. Za volanom “Alfa Romea” bio je suprug Gordanin, Samir inače ugledni novovaroški lekar. Vozač “Golfa” zadobio je lake telesne povrede.Inače kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi u Prijepolju vožač automobila „Golf 2“ koji je izazvao udes bio je pod dejstvom alkohola.
Pripadnici saobraćajne policije izašli su na lice mesta i izvršili uviđaj. O kakvom stepenu povreda kod porodice Kouitar se radi zanće se nakon obavljenih pregleda u užičkoj Bolnici.
PP Media