Novi Pazar sveukupni pobednik 58. MOSI

Novi Pazar/Kolašin/Prijepolje – Proglašenjem najboljih i dodelom priznanja u Kolašinu su juče završene 58. Međuopštinske omladinske sportske igre (MOSI).

Sportisti Novog Pazara najbolji na MOSI, foto: PP Media

Najbolja ekipa, u generalnom plasmanu, je ekipa Novog Pazara. Pehar za fer plej pripao je ekipi Višegrada, dok je najkompletnija gostujuća ekipa bili su sportisti iz Pljevalja.

Sveukupni pobednik u ženskoj konkurenciji je Novi Pazar, druga je ekipa Užica, a treće Berane. U muškoj konkurenciji prvo mesto je osvojila ekipa Novog Pazara, drugo je Bijelo Polje a treća ekipa iz Pljevalja.

Zastavu MOSI , u ime budućeg domaćina grada Užica od sportista iz Kolašina preuzeli su grdonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević sa najuspešnijim sportistima tog grada, na čelu sa ateletičarkom Oliverom Jevtić.

Gradonačelnica grada na Đetinji Raković Radivojević, čestitajući svim sportistima na priznanjima i osvojenim medaljama, kazala je da će se grad Užice potruditi da bude dobar domaćin, domaćin kakav i treba da bude najveći grad Zlatiborskog okruga.

DODELjENA PRIZNANjA ZA DOPRINOS RAZVOJA MOSI

Predsednik Skupštine MOSI Vasilije Bulatović uručio je priznanja za doprinos razvoju MOSI. Dobitnici tog priznanja su Zdravko Šubara, Bahrija Kujundžić, Miladin Mišo Ikonić, Ljubivoje Vranić i Enver Gusinac.

Novosti i PP Media