Novo lice Srbije treća izborna lista na lokalnim izborima u Novoj Varoši

Nova Varoš – Opštinski odbor stranke Novo lice Srbije u Novoj Varoši osnovan je početkom marta ove godine i prvi put učestvuju na lokalnim izborima. Oni su u sredu predali listu kandidata za odbornike, izlaze samostalno i na glasačkom listiću biće pod rednim brojem 3.

Foto: Varoške novine

Na listi pod nazivom „Miloš Parandilović – Novo lice Srbije – Biram borbu“ nalazi se 12 kandidata za odbornike i odbornice u budućem sazivu Skupštine opštine. Prvi na listi je privatni preduzetnik Bojan Popović, predsednik Opštinskog odbora stranke.

Među kandidatima za odbornike nalazi se i pet žena, a lista je raznolika i po obrazovnoj i starosnoj strukturi. Prednjače mladi, kao i sugrađani koji do sada nisu bili aktivni u političkom životu Nove Varoši. Na listi ima privatnih preduzetnika, inženjera, ekonomista, poljoprivrednika, turističkih tehničara…

Očekuju dobar rezultat, uz poruku da je „vreme za promene i smenu aktuelne naprednjačke vlasti“. Građanima obećavaju da u vlast neće ulaziti ni sa jednom od stranaka koje participiraju u aktulenoj vladajućoj koaliciji.

-Ako nam birači ukažu poverenje i ako budemo deo nove lokalne vlasti, insistiraćemo da se grad konačno uredi, a ne da nam ulice budu pune „kratera“, rupa i zakrpa. Prioriteti su i rešavanje problema napuštenih pasa i njihovo zbrinjavanje, kao i unapređenje kvaliteta života meštana u seoskim mesnim zajednicama. Njima je pre svega potrebno bolje snabdevanje pijaćom vodom, električnom energijom, kao i kvalitetnija putna infrastruktura – kaže za „Varoške novine“ Bojan Popović, predsednik Opštinskog odbora stranke Novo lice Srbije.

– Rad lokalne vlasti i opštinske uprave mora biti transparentan, a građanima omogućeno da sami donose odluku o tome kako se troši novac iz budžeta opštine – ističu u ovoj partiji uz obećanje biračima da se „Novo lice Srbije“ neće boriti za funkcije, partikularne ili stranačke interese, već da na odgovorna mesta u gradu dođu stručni, školovani, vredni i neiskompromitovani ljudi spremni da rade na razvoju i prosperitetu opštine Nova Varoš.

Varoške novine i PP Media