Odbojkašice Bambi voleja nastavile pobedonosnu seriju

Sala O.Š.Sveti Sava Bostani bila je mala da primi sve zainteresovane ljubitelje odbojke koji su hteli da posmatraju derbi meč 8. kola Regionalne lige Zlatiborsko – Moravičkog okruga za odbojkašice. Meč do ovog kola dve neporažene ekipe „Bambi voleja“ iz Prijepolje i „Sjenice“.
Sasvim zasluženo prijepoljske odbojkašice nastavile su pobedonosni niz i trijumfovale sa 3:1 u setovima (25:23,23:25,25:22,25:19).Izguljeni set na ovom meču,bio je ujedno i prvi set koji su mlade odbojkašice „Bambi voleya“ izgubile od početka lige.
Derbi je u potpunosti opravdao očekivanja,utakmica je obilovala lepim i kvalitetnim poenima sa dosta borbe i požrtvovanja na obe strane.Na krilima fantastične publike izabranice Adisa Micanovića osvajale su poene u trnutcima kada se rezultat lomio,što je ispostavilo se na kraju i prevagnulo za konačnu pobedu.
Posle ovog kola odbojkašice „Bambi voleja“ ostaju usamljene na liderskoj poziciji ovog ranga takmičenje sa maksimalnim učinkom iz 8. kola i osvojena 24 boda tri više od drugoplasirane „Sjenice“.Ovako dobar rezultat odbojkašica „Bambi voleja „dobija još više na vrednosti ako se uzme podatak da klub postoji tek dve godine i da ima više nego skroman budžet.U narednom kolu prijepoljske odbojkašice gostuju u Priboju istoimenoj ekipi.
PP Media