Poraz Polimlja u zaostaloj utakmici

Fudaleri Polimlja poraženi su u poslednjoj takmičarskoj utakmici u tekućnoj godini.Tim iz predgrađa Loznice Radnički Stobeks pobedio je u odloženoj utakmici 8. kola Zone Drina ekipu Polimlja sa 4:3(2:2).
I ako prvih pola sata igre nije nagoveštavao ovakav ishod meča, gosti su uspeli iz Prijepolja da odnesu ceo plen.Povelo je Polimlje u 14. minutu kada odličnu asistenciju Pjanovića koristi Aleksandar Rizovski i postiže gol za 1:0.U 28. minutu isti igrač bio je strelac i drugog gola, ovoga puta na asistenciju Adisa Balije.I kada je oko 400 promrzlih gledalaca očekivalo da domaći fudbaleri mirno prvi deo igre privedu kraju desio se ne shvatljiv pad u igri i gosti za samo 8. minuta stižu do izjednačenja.U 37. minutu odbrana Polimlja pravi bez potreban faul u kaznenom prostoru koji tek iz drugog pokušaja u gol pretvara Stojanović.Igrali su se poslednji sekundi prvog dela igre kada jedan „mlak“ udarac sa 15 metara koji je uputio Milovanović završava u mreži Polimlja posle nespretne reakcije golmana Jasmina Koča.Koč je bio i direktni krivac za treći gol koji je Radnički postigao,loptu upućenu iz prekida sa skoro polovine terena golman Polimlja pogrešnno procenjuje i ona završava u njegovoj mreži,strelac je bio Matić, igrao se 62. minut.Samo minut nakon toga svoju odličnu partiju Aleksandar Rizovski kruniše i trećim golom na utakmici.I na kraju u 72. minutu reviju golova na stadionu pokraj Lima zatvara Stojanović svojim drugim golom a četvrtim za Radnički za konačnih 4:3.
Polimlje na zimsku pauzu odlazi sa 18. osvojenih bodova iz 15 utakmica(5 pobeda,7 poraza i 3 remija) što je bilo dovoljno da se zauzme 11 mesto na tabeli Zone Drina.Sledi tromesečna pauza koja će poslužiti upravi kluba da sumira rezultate iz prethodnog perioda.Treba očekivati da dođe i do rekonstrukcije tima od kojeg je prijepoljska publika očekivala mnogo više od ostvarenog.
PP Media