Osmi moto skup u Užicu od 1. do 3. juna

Osmi moto skup u Užicu, u organizaciji Moto kluba „Užice“, biće održan od 1. do 3. juna u Velikom parku.

„Okupljamo se u petak, kamp je otvoren od 10 časova u Velikom Parku. Subota je glavni dan, planirali smo izlet do crkve Svetog Marka i osveštavanje motora, ručak uz tamburice, a potom bajkerske igre u Velikom parku: prevlačenje konopca, ispijanje piva, bacanje gume… Popodne je rezervisano za gradski defile i druženje sa Užičanima na trgu, nadam se da će mnogi doći da vide naše ljubimce“, kaže predsednik MK „Užice“ Dragoslav Simić.

Specifičnost užičkog moto skupa je što ugosti najveći broj Gold Wing motora, najluksuznijih drumskih krstarica.

„Svaki Gold Wing motor je atrakcija gde god da se pojavi, specifični su i veoma skupi. Najavili su nam se da će doći iz Slovenije, Bugarske, Rumunije, Grčke, Italije, Nemačke i Austrije“, kaže Simić koji očekuje da i MK „Užice“ uskoro uđe u Evropsku federaciju Gold Wing motora.

Iako se istog vikenda održavaju i veliki moto skupovi u Lazarevcu i Jagodini, Simić očekuje od 600 do 700 bajkera u gradu na Đetinji.

„Užički skup se razlikuje po tome što dolazi najviše bajkera iz Evrope. Iako se održavaju još dva skupa, oni koji su već bili u Užicu sigurno će doći i ovaj put, prvo zbog dobrih uslova u kampu, zatim zbog užičke duše i gostoprimstva , ali i što mogu da posete Zlatibor i Taru“, navodi Simić.

Bajkerski skup prate koncerti, pa će tako na terenima u Velikom parku, u petak nastupiti domaći bendovi Ispitni rok, Brat i Živa vatra kao predgrupe Brunu Langeru i Atomskom skloništu, a u subotu će Užičanin Nikola Nikolić Džoni najaviti Najdu i Smak tribute.
Izvor: ZoomUE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *