Otvorena kancelarija Stranke pravde i pomirenja u Prijepolju

Prijepolje – U petak je u Prijepolju u prisustvu predsednika Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlića otvorena kancelarija opštinskog odbora ove političke organizacije.

Stranka pravde i pomirenja otvorila kancelariju u Prijepolju, foto: A.Rovčanin

Poverenik Opštinskog odbora Stranke pravde i pomirenja u Prijepolju Remzija Fetahović kazao je da je srećan zbog otvaranja ove kancelarije, te da će se upravo u njoj sprovoditi različite aktivnosti stranke i radnih grupa koje će biti podrška i pomoć građanima.

Prisutnima se obratio i pomoćnik poverenika u Prijepolju dr. Elmedin Čičić koji je kazao da je ponosan na otvaranje nove kancelarije i da je ovo velika stvar za građane Prijepolja, te da veruje u to da će građani prepoznati pruženu ruku Stranke pravde i pomirenja.

Foto: PP Media

Odbornica ove partije u Prijepolju Alisa Talović kazala je da će kancelarija biti mesto razmene ideja, kao i da su njena vrata otvorena svim građanima Prijepolja.

Predsednik Usame Zukorlić pozdravio je prisutne i kazao kako će ova kancelarija biti mesto na kome će svi moći zajedno da razgovaraju o svemu što Prijepolje može da učini boljim. Dodao je i to da je ovo tek početak onoga što stranka na čijem je čelu u planu da radi.

Zukorlić je istakao da samo politika gde su interesi građana ispred svih drugih interesa, može biti dobra politika, te da se nada da će građani prepoznati da SPP stavlja upravo potrebe i interese građana ispred svih drugih, i da je samo to put bolje budućnosti.

Na kraju predsednik Stranke pravde i pomirenja pozvao je prisutne da u narednom periodu fokus stave na popis stanovništva, izbore za mesne zajednice u Prijepolju i izbore za BNV.

PP Media